Mirjam van den Bogaard

Michel de Valk

Marie Louise  O'Herne

Izak Boom

Theatermaker, actrice en dramadocent en heeft gestudeerd aan de Academie voor Theater in Tilburg. Ze geeft dramales op het Camphusianum in Gorinchem. Verzorgd o.a. met Elke Vierveijzer en Sophie Ruthven-Stuart maatwerk theateropdrachten en workshops voor de EU, Nederlandse Opleiding Tentoonstelling en vele instellingen en scholen. Ook maakt ze kleinkunstvoorstellingen die ze speelt in kleine zalen en op festivals.

Onder Boomgaard Theaterproducties speelt ze samen met Izak Boom in muzikale kindervoorstellingen uit eigen atelier.

Ideeën in je hoofd, woorden op papier, je lijf als instrument. Samen op zoek naar de juiste vorm en passende muziek, je verwonderen, raken en geraakt worden…

Michel de Valk heeft een respectabele staat van dienst als het gaat om het uitvoeren van zeer uiteenlopende werken (Bachs Matthäus Passion, Requiem van Verdi en Mozart etc.) met zowel koor als orkest uitvoeringen, waarbij hij orkesten en zijn (inmiddels zes) verschillende koren, mede dankzij zijn relativerende humor, tot bijzondere prestaties weet te brengen. Sinds een flink aantal jaren is De Valk naast het klassiek repertoire ook actief in de theatermuziek en popmuziek. Hierbij produceert en arrangeert hij muziek voor popkoor en theater-gezelschappen. Zijn missie en opdracht is een groep in balans te brengen en dit vervolgens naar een hoger muzikaal niveau te tillen.

Speelde na haar opleiding Vrijetijdsmanagement bij Harlekijn, Het Land van Ooit, Center Parcs en had diverse gastoptredens in tv-series. Ze volgde workshops bij o.a. Nico Schaap, Geert Kimpen, Margie Haber en Mari’an van Loon. 

Marie Louise regisseerde bij Archimedes Schijndel, La Troupe Leerdam, Femus Schiedam en To Be Dordrecht. Met Luzido Theaterproducties maakt en speelt ze komische en muzikale acts, zoals De Tonnies. Haar gevaarlijke kant laat ze zien bij Agahta Events, maar is in de rol van Ouwehands Jungleclub’s River Rose een echte kindervriend. 

Met swingende, bombastische of juist integere, ontroerende scripts van eigen hand is het haar passie om onvergetelijke producties op te planken te brengen

Izak Boom (1965) is componist, multi-instrumentalist, liedschrijver, kunstschilder en muziekleraar. Hij speelt piano, gitaar, mandoline, 5 snarige banjo, accordeon, ukulele en  percussieNa aanvankelijk nog een tijd gewerkt te hebben als part-time basisschool-leerkracht, maakte Izak in 1998 de overstap naar full-time muzikant, toen hij in dienst trad van het Rotterdamse theaterduo de Berini’s. Naast zijn theaterwerk in dienst van verschillende opdrachtgevers, speelt en maakt Izak eigen volwassen- en kindertheater-voorstellingen. O.a. met Mirjam van den Bogaard, onder de naam Boomgaard Theater-producties, met zijn nederlandstalige’roots’ snaren band Vals Plat, cabarettrio De Aimabele Schoften en als kleinkunstduo Boom & Soeters. 

Peter Blanker is een Rotterdams liedjeszanger/gitarist, die sinds 1961 optreedt met eigen en andermans liedjes. In de jaren zestig is hij ook in cabarets actief. Van 1971 tot 1975 treedt hij op met zijn eigen groep Peter Blanker Consort. In 1981 heeft hij een verrassende top10-hit met 't Is Moeilijk Bescheiden Te Blijven. Peter Blanker is daarna werkzaam bij de Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam en houdt zich bezig met de muzische vorming van kinderen en gedetineerden. Na zijn pensionering woont hij op de Shetlandeilanden. 

Peter Blanker